default-header
Home Verhuurregelement

Verhuurregelement

Verhuurregelement

Huisregels:

U krijgt van ons een schone tent mee. Wij krijgen deze ook graag weer schoon terug, zodat we de tent aan de volgende klant weer schoon mee kunnen geven.

Mocht de tent niet schoon terug komen, dan zijn wij genoodzaakt om een deel van de borg in te houden. In onderstaand overzicht zijn de aandachtspunten weergegeven:

 

Schoon grondzeil: Het gebruiken van het extra grondzeil wat wij u meegeven scheelt u een hoop werk. Met een vochtige doek en een bezem krijgt u het meeste vuil er van af;

 

Slaapcabines: Veeg voordat u de cabines opvouwt evt. vuil eruit;

 

Vogelpoep, bladeren, slaksporen etc.: Reinig het tentdoek alvorens u het opvouwt met een vochtige doek. Geen reinigingsmiddelen gebruiken!

 

Extra pakketten: Zorg ervoor dat u het weer teruggeeft zoals u het van ons heeft ontvangen. Indien een of meerdere regels niet worden nageleefd zullen wij de volgende schoonmaakkosten in rekening brengen:

 

Grondzeil smerig: 50 euro

Slaapcabines niet geveegd: 10 euro

Vogelpoep etc. verwijderen: 10 euro

 

Reserveringen en algemene voorwaarden:

Aanbetaling

U betaald binnen 10 dagen na uw boeking, 20% van het totaal bedrag als aanbetaling. Dit doet u onder vermelding van het factuurnummer dat vermeld staat op de factuur.

 

Borgsom
U betaalt bij het ophalen van de tent een borgsom. Na de controle,  maximaal 5 dagen na inlevering, ontvangt u de borgsom retour. Eventuele schade, vermissing en/of (extra) schoonmaakkosten worden met de borgsom verrekend.

 

Betaling
Vier weken voor de huurperiode betaald u het resterende bedrag plus de borg.

 

Annulering 
Reserveringen kunnen worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode. Bij een annulering van 8 weken of minder voor de aanvang van uw geboekte periode betaald u 50% van de huursom.

 

Aansprakelijkheid
De Kampeerder Horst is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan tijdens het verblijf in onze tenten, ongeacht de oorzaak hiervan. Dat geldt ook voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen of geld.